online uitzendingen

Extra diensten tijdens de Corona crisis

Voor onze ouderen en allen die zich in deze tijd en omstandigheden wellicht nog eenzamer voelen, doordat ze misschien minder bezoek krijgen. Doet de diaconie een digitale verwijzing “over onze eigen Haagse en Scheveningse kerkmuren” naar de volgende websites; Indien gewenst kunnen wij u ook eventueel een linkje via whatapp toesturen.

Gouda  zuster-  classisgemeente
Vanaf DV maandagavond 30 maart houdt onze classisdominee ds. Clements  elke maandagavond om 20.00 uur inleidingen voor de catechisanten over de Christenreis. Zie voor meer informatie de email die aan u als gemeenteleden is verstuurd.
Via deze link kunt u live meekijken. Website van Gouda: https://gergemgouda.nl/

Thaborkerk CGK te Scheveningen;
Elke dinsdag- en donderdagavond vanaf 19:00 uur zal Ds. van der Staaij van de CGK Scheveningen een overdenking en gebed uitspreken. Via de button hieronder kunt u live meeluisteren.


Herstelde Hervormd Staphorst;
Via de website van Hervormd Staphorst, kunt u luisteren naar een dagelijks Bijbelverhaal (om 9.00 uur) en een waargebeurd verhaal (om 13.15 uur)
Van harte aanbevolen, in het bijzonder ook voor onze ouderen en allen die zich in deze tijd en omstandigheden wellicht nog eenzamer voelen, doordat ze misschien minder bezoek krijgen.