Kinderclub De Ark

Beste kinderen,

Omdat er geen kinderclub gehouden kan worden vanwege het coronavirus, hebben we
dit YouTube kanaal geopend.

Kinderclub De Ark is een kinderclub die zich richt op kinderen uit de wijk Kortenbos, de omgeving van onze kerk. Eens in de twee weken is er op zaterdag een clubmorgen. Samen luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel, maken we een mooi knutselwerk en doen allerlei spelletjes. Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Dan ben je hartelijk welkom op de club!

In de laatste week van de zomervakantie hebben we een bijzondere activiteit: Het is dan vakantiebijbelclub. Tijdens deze clubmorgens hebben we een speciaal programma, er zijn allerlei leuke spelletjes, en ook is er elke dag een verrassing.  En niet te vergeten, de laatste dag eten we samen pannenkoeken. Kom je ook? Neem ook je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Elke clubmorgen zijn er verschillende vrijwilligers uit onze gemeente aanwezig. Als je laat weten waar je woont, wordt je door hen opgehaald en thuisgebracht. Je mag natuurlijk ook zelf komen. De club begint om 11:00 uur en is om 13:00 uur weer afgelopen.

De clubmorgens zijn in het buurtgebouw ‘De Kronkel’ aan het Westeinde. We zien jullie graag op onze clubmorgens! Voor meer informatie kun je mailen naar naar ons mailadres van Kinderclub de Ark
Hieronder staan de data vermeld dat het kinderclub is.

  • 23 mei 2020
  • 13 juni 2020
  • 27 juni 2020
  • 4 juli 2020

Groeten van alle jufs en meesters!Als je vragen hebt, dan kun je die mailen